Persoane interesate

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Recenzie Rosu de rubin

Gwendolyn  este o fata aparent simpla, fara nici o calitate ciudata de care da dovada familia sa si care trebuie sa accepte toate mofturile de care da dovada verisoara  sa, care este o calatoare in timp.
Dar totul se scimba atunci cand brusc se trezeste in Londra in secolul trecut.Dupa a treia calatorie neasteptate se hotaraste sa ii zica mamei sale adevarul.Mama sa o duce la o "organizatie antica secreta".Situateia se complica deoarece Gwendolyn  nu stie absolut nimic despre calatoria in timp ca si verisoare sa care este instruita perfect.Plus ca Gwendolyn trebuie sa asculte si plangerile neancetate a lui Gideon,un alt calator in timp.
Dar nu au fost dezvaluite toate secretele si sunt pericole la fiecate calatorie in timp.Care sunt dusmanii?Si care sunt cei care ne zic adevarul?Ei bine aceste lucluri  le veti afla citind cartea.

Opinia mea,
Desi la prima vedere pare o carte foarte siropoasa nu este deloc asa.Mi-a placut atitudinea lui Gwendolyn fate de Gideon care se crede mereu superior.Personajele nu sunt foare bagacioase,si am adorat-o pe prietena lui Gwendolyn deoare ce era mai mereu calma.Nota mea pentru carte este 9.
rosu-de-rubinCoperta din Romania.puteti comanda de aici.La editura Litera sau de aici  la Libris.

albastru-de-safirCoperta volumului 2 o puteti comanda de aici.La editura Litera sau de aici la Libris.
         
Citate Rosu de rubin:
         "-Unde vrei sa te duci? intreba o voce barbateasca,destul de furioasa.
         -Oriunde!Numai plec de langa tine, raspunse o alta voce.
Era o voce de fata- mai exact, o fata care plangea.Spre disperarea mea, aceasta intra in fuga chiar in camera in care ma aflam eu. Iar barbatul o urma. Le puteam vedea umbrele palpaitoare de dupa draperie.
Ah, era clar! Dintre toate incaperile de la etaj, trebuiau s-o aleaga exact pe aceasta.
           -Lasa-ma-n pace, spuse vocea de fata.
          -Nu pot sa te las in pace,replica barbatul.De fiecare data cand te las singura, faci o prostie.
           -Pleaca! repeta fata
          -Nu,nu am sa plec.Asculta, imi pare rau pentru ce s-a intamplat.N-ar fi trebuit sa fac asta."
     


2 comentarii:

  1. eu am primit primul vol. cadou:D..sincer nu prea ma atragea..dar cand am terminta cartea trebuia sa-mi iau si vol.2:D..acum astept Verde de Smarald:X...mie imi plac copertile :))

    RăspundețiȘtergere
  2. U.U o carte depre calatorii in timp! Like! :X
    Şi coperţile sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere