Pagini

Persoane interesate

duminică, 1 ianuarie 2012


Nicholas Hoult – un zombie indragostit in filmul “Warm Bodies”


Editorii de la The Playlist ne anunta astazi ca starul din filmele “About a Boy” si “Clash of the Titans” a obtinut rolul titular in proiectul “Warm Bodies”, o adaptare a romanului omonim al scriitorului Isaac Marion (care inca nu a ajuns pe rafturile librariilor si care va fi publicat de catre Atria Books, o divizie a editurii Simon and Schuster) ce face o incursiune in universul mortilor vii, fiind un fel de combinatie intre “Twilight” si “Shaun of the Dead”.

Regizorul Jonathan Levine (“The Wackness”, “All the Boys Love Mandy Lane”) va da startul filmarilor la proiectul “Warm Bodies” in vara anului 2011, intentia lui fiind sa finalizeze lucrul inaintea datei de 30.09.2012, atunci cand se va lansa in cinematografele de peste Ocean dramedia “50 / 50″, care ii are in distributie pe Anna Kendrick, Joseph Gordon-Levitt si Seth Rogen.

Subiectul cartii “Warm Bodies” urmareste un zombie pe nume R, care se deosebeste de ceilalti morti vii prin faptul ca are visuri si idealuri, desi nu are puls, amintiri sau identitate. Printre ruinele unui oras devastat, R intalneste o tanara curajoasa pe nume Julie, de care se simte legat din punct de vedere afectiv intrucat a ingerat creierul fostului iubit al acesteia Perry si i-au fost astfel inoculate amintirile si sentimentele barbatului. In loc sa ii manance creierul, asa cum procedeaza de obicei cu oamenii, R isi doreste sa o protejeze pe Julie si sa o salveze de cei din aceeasi specie cu el, iar intre zombie si femeia vie se infiripa o poveste de iubire in stilul Edward Scissorhands. Problema este ca tatal Juliei este un general dur, care conduce cu mana de fier armata de supravietuitori si nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a anihila ceata de morti vii care bantuie pe Terra. Relatia dintre cei doi indragostiti genereaza o reactie in lant care ii va transforma profund pe R, pe Julie, pe ceilalti zombies si chiar intreaga lume a mortilor vii.


Acesta este doar unul dintre filmele anului acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu