Persoane interesate

luni, 16 ianuarie 2012

Blestemul din Swoon (recenzie)

Cartea aceasta am citit-o mai demult dar nu ma gandeam sa o pun chiar acum la recenzie  dar..........................de ce nu?

 de Nina Malkin  

Traducere din limba engleză de: Bogdan-Alexandru Sasu şi Shauki Al-Gareeb
ISBN: 978-973-102-393-9
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Dice este o fata care est edestul de plictisita de viata pe care o duce in micul orasel din Connecticut in locul celei din New York.
Dice si verisoare ei pe nume Pen se disteraza pe unde pot pana cand Pen cade din greseala din copec atunci in ea patrunde spiritul lui Sinclair Youngblood Powers -pe scurt Sin.
Vazand ca în  verişoara sa apare e cele mai multe ori Sin, Dice hotataste sa  incerce sa il trimit de unde a venit.Dar cea ce nu stia Dice, atunci cand a facut acest lucru este ca Sin a pacalit-o si cum umbla liber prin oras dornic sa se razbune.
Şi situaţia se complica si mai tare atunci cand Dice incepe sa simta ceva faţa de Sin.

Din cate  am observat aproape toti aveau prescurtari la nume ce ce m-a amuzatdestul de tare.Sfarsitul este putin mai neobisnuit,dar sa speram ca a doua carte va fi mai pozitiva..................sa cel putin sfarsitul.
Nota carti este 8(da,se pare ca dau doar 8).

Cperta din Romania.O putexi comana de la Leda de aici.
                                                       Sau de la Libris de aici.

Citate Blestemul din Swoon:
                  "-Ce?Ce?!strigau baieţii.
                    -Nu contează, măi baieţi, a spus Sin.Cea ce conteaza este peepsirea ei.Credeţi că o bataie  cu palma la fund e de-ajuns?
      Baieţii Leonard şi-au dat consinţământul urland, în timp ce ataca Bastila, încolţindu-mă langa tulpinile de porumb.Apoi Sin m.a apucat de încheieturi, simuland cu degetele sale carnoare niste catuşi.
                  -Ce fată rea, Dice, a spus el cu respiraţia lui proaspată şi dinţii strălicitori, învârtindu-mă ca pe o sperietoare de ciori.
       Spectatorii au aparut să caşte gura şi mi-am adus aminte de Colosseumul romanşi de distracţiile care aveau loc acolo.Umilitor.................atunci de ce radeam?Gâfâind şi îngiţind aer tânjind după încă un iz al respiraţiei înviolătoare ale acestui tip.Iubeam şi uram totul, să înghit şi să mă forţez, uram râsul şi chiar sau- în special- frica.
             Ar trebui să-i dam jos pantalonii, a sugerat Pen,parcă mârâind.
      Şi băieţii au strigat la unison:
           -Daaa!
           -Să nu-ndrăzniţi! am scalcit eu ,rotindu-mă şi râzand.
           -Această crudă fecioară?"

2 comentarii: